Co zbylo?
Anotace: O smutku...a zoufalství..
Umřela jsem,žádný sen..
Žádný z Vás to neviděl..
Zbylo tělo-skořápka,
kam prázdnota se ukládá..
Myšlenkám chybí síla,
co by duši uzdravila..
Loď,co nemá kormidlo,
o můj pád se zlomilo..
Vlny do mne naráží
a pomalu potápí...
Přečteno 256x
Tipy 9
Poslední tipující: kikis, Holis, 6thSun, Agniezka, zena, enigman, klarass
Komentáře (2)
Komentujících (2)