Ošklivé...počasí?
Anotace: když není pěkně...
Dneska ráno okénkem tramvaje,
viděla jsem jak obloha škaredá je.
Jak nad světem jsou ztažené mraky,
vidím to jen já? Či ostatní taky?
Bolí mě svět a jeho přesvědčení,
bolí mě život a jeho věčné obvinění.
Vystoupím...zavřou se dveře,
vzduch deštěm voní - slunce už z poza mraku nevyleze?
Přečteno 435x
Tipy 4
Poslední tipující: Lilly Lightová, Quigleika
Komentáře (1)
Komentujících (1)