K. C. Strangelove-zdravím,nešroubuji,nemusím...píšu slova co z mé mysli přichází:-)))
28.01.2009 11:32:00 | Quigleika
Zdravím. Mně to přijde takové trošku šroubené, jako by si člověk říkal:"Tak, sem dáme nějaký rým, aby to byla hezká básnička." Jenže to pak celé zní poněkud nepřirozeně, alespoň tedy podle mého názoru. Jinak je ale vidět, že jsou zde i tací, jimž se tyto verše líbily, takže do sebe zřejmě něco mají, jen jsem to neobjevil.
28.01.2009 11:08:00 | CorrimsonTom