Sama doma
Víc tu není,
než klid a šero,
tajemství mezi světy
vetkané do závěsů..
Myšlenky vpluly do úžasna
zdánlivě bez cíle...
Nic víc tu není,
než sklenice vína
se zbytkem včerejší noci,
nurofen na záchranu světa
a desítky smajlů
dotčené neznámem...
/ještě, že máme internet/
Dnes nikdo tu není
jen Chesterův křik
/Crawling in my skin/
a rostoucí zvuk kytar.
Něco mezi zdmi
schované uvnitř.
Já a ty mezi světy...
Přečteno 355x
Tipy 10
Poslední tipující: kikis, drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, Mbonita, sluníčko sedmitečné, hanele m., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)