Cestování
Anotace: Cestou, necestou...
Seďte hezky připoutaní
začíná se cestování.
Kam to jedu?
Nemám zdání
jedu, jedu bez přestání.
Cesta za mnou v dáli mizí
krajina je jiná, cizí
jiná řeč a jiní lidé
možná je to pošetilé
cestovat, nevěda kam
cestovat, jen sem a tam.
Však díky tomu cestování
poznáte svět, milí páni
objevíte nové věci
a to za to stojí přeci.
Přečteno 346x
Tipy 9
Poslední tipující: hanele m., Bolemíra Nebeská, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, lady oToman, zzlatý, Kapka, Agniezka
Komentáře (3)
Komentujících (3)