Náhodná
Vyhořelá cigareta
Prázdná studna
Vajíčková omeleta
Černá kutna
Čtvrté zastavení
Černobílý obraz
Životem unavení
Nečekaný podraz
Náhodné životní spojení
Setkání a míjení
Milovaný muž
Dopisní obálka
Vyschlá tuš
Pocitová válka
Nevhodná slova
Kolejdoucí pán
Houkající sova
Lidský klan
Náhodné životní spojení?
Setkání a míjení...
Přečteno 312x
Tipy 21
Poslední tipující: Holis, Iva Borecká, Bíša, jedam, WAYWARD, NikitaNikaT., Mbonita, 6thSun, labuť, Churry, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)