V Chorvatsku
Anotace: noo snad se nam to podaři:-D
v Chorvatsku na pláži
stropíme poprask,
co na tom záleží,
mít/nemít potlesk?
V ťamankách všecky tři
budeme bláznit,
oči kulí Chorvati,
proč potlesk nemít?
S úsměvem na rtech
budeme vyrážet
Čechům i Chorvatům
ten jejich dech!
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)