Nicota
Nicota
Procházím pustou krajinou,
Nikde žádná zeleň.
Ani živá bytost,jen jedno tady je,
NIC
Procházím pustou krajinou,
Mám žízeň.
Nikde nic nevidím,
Všechny řeky vyschli.
Nevím,kde jsem.
Nevím,jak jsem se sem dostala.
Nevím kdy je to teď.
Nevím,co se děje.
Jen jedním si jsem jistá
Je tady,ať už jsem kdekoliv,
NIC…
Přečteno 275x
Tipy 1
Poslední tipující: punkousek1
Komentáře (0)