Čeněk
Víš Čeňku
už nezobej ty Éčka
jsou to mozkojedy
koupím ti klíčenku
USBéčka.. dvě giga fotek dědy
Ten stavy vědomí
jen vodkou měnil
měl čistý svědomí
i když byl senil
Pil jenom o sobotách
párkrát si taky potách
z vyržínka za dvěpade
to byla doba kamaráde
Když šel jsi hoďku
brázdou polem
bez svinstev všude kolem
i ten vůl už není volem
tak jako bejval dřív
i slovo emajl,fak a chlív
má dneska trochu jinej grif..
Přečteno 317x
Tipy 7
Poslední tipující: raďo, Holis, Psavec, NikitaNikaT., Kapka, labuť
Komentáře (1)
Komentujících (1)