Hledám
Hledám poslední den
Kdy zdál se mi
Naposledy sen
Hledám světlo
Pouličních lamp.
Slunce
Uvnitř tmavých ramp
Hledám vůni
Květin jarních
Vůni
Čajů ranních….
Hledám tebe
Mezi všemi
Přítele a rádce
Už ani vidět
Žádného zrádce.
Smutno je mi.
Najdu tě?
Přečteno 389x
Tipy 5
Poslední tipující: Rolnička, Psavec, Petbab, enigman, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)