Anotace: ...odejdeš??? a kam??? já Tobě pro štěstí zamávám
Pro Fiserku :
Ještě by sedělo na konci básničky ... do postele...
a nebylo by nic už dál... už bylo by to celé...
Krásné a jedinečné jednou jedenkrát, prolínavě...
ta myšlenka je lákavá, zní víc, než zajímavě...
28.01.2009 19:37:00 | Veselý Drak
Jsou lidé jadrné povahy...
hrubí na povrchu...
uvnitř citliví a skvělí...
na sprostá slova - kéž by zapomněli...
28.01.2009 19:28:00 | Veselý Drak