Venováno mé sestře
Anotace: ... holka, holka, ty to vedeš
Zbláznila ses holka zlatá
blázen ten
kdo takhle chvátá
jen
Jak jen můžeš takhle věřit
bež měření rovnou řešit
nestarat se
žít svým dneškem
co pak dělat
s tím outěžkem
na koloušky musíš jinak
jít
Ptám se
můžu-li být smělá
jak jen můžeš přestat
býti bdělá
dnes
Pozdě potom bycha honit
slzy nad svým břichem ronit
nezapomeň
vždyť tvůj věk
nečeká už žádný spěch
babičkou bys měla být
s vnoučaty si v klidu žít
jen
Ty si zatím honíš tričko
věk ten neošálíš kličkou
na důchod se chystej v klidu
neblázni
Přečteno 337x
Tipy 22
Poslední tipující: Churry, Rolnička, BArBArKO, NikitaNikaT., Holis, páááááááá, Levandule, Severka, jedam, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)