Občas ke mně do pelíšku hupsne kocour... dělám, že spím a on si pohrává s mími vlasy, dělá mi berany duc, přede do ucha, ať si s ním hraju a hladím ho... :o)
01.02.2009 15:41:00 | NikitaNikaT.
aaaaaaaaaach..
tahle kočičí láska..
jen..
ty potvory..
by nemuseli tolik mlaskat .o)
31.01.2009 11:04:00 | Bean
moje kočka mourovatá...to je Paní kočka...každý den dvě myši...někdy mi je donese i do postele...to je pak na infarkt!:o))
30.01.2009 12:10:00 | střelkyně1
... moc mě potěšila, ... ta tvoje říkanda ...:-))
*- ... moje děti, když to byli malí bobáčci - miláčci ...
vždy říkali že náš kocourek .... "motorkuje ..." ...
... milá připomínka ...
/ teď už to nejsou bobáčci - miláčci ..., ale spratci nevděčný ...:-(( ... /
*
30.01.2009 08:22:00 | HarryHH
Naše kočka strakatá mi pořát leze do postele.... a je pěkně zmlsaná...ani myši jí už nebaví :-)
29.01.2009 08:59:00 | JaniHani