Vášeň
Ničí tvoje tělo-vášeň,
zbavuje tě citu-vášeň,
dělá z tebe trosku-a přece za ní běžíš...
Mozek opanuje touha,
logika ztratila trasu,
jen dotyky ti dají pokyny-na další cestu...
Zvířecí instinkt už ti není cizí,
drze sis ho přivlastnila,
rozkoš a slast tě objímá
a v očích je odraz tvého přání-jít až do dna...
Přečteno 255x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, jedam, Kapka, leafe, enigman, Agniezka, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)