Nesmrtelnost
Anotace: Ani nevím co mě to vlastně napadlo... :)
Stala jsem se andělem,jsem nesmrtelná!
Zůstanu napořád,jsem nezničitelná!
Má duše ztrápená křičí,
ta nesmrtelnost mě ničí!
Já nechci!
Vemte si někdo moje křídla,
nechci zůstat navždy živá!
Zoufale volám,křičim,
vemte si mou nesmrtelnost,prosím!!
Přečteno 335x
Tipy 3
Poslední tipující: lucajda89, sluníčko sedmitečné
Komentáře (1)
Komentujících (1)