Anotace: Trochu jiné kafe než píšu, možná i humor ...za kritiku a komentář budu velmi rád.-)
Souhlasím s tím, že mi to také připomnělo reklamu na čaj, ale je v tom jistě něco jiného...tip.
06.02.2009 11:48:00 | Lilly Lightová
ST:-) mě to připomělo reklamu na teekane:-) čaj který májméno:-D mě se to líbí:-)
29.01.2009 15:05:00 | Lady Carmila