Hledáš
Anotace: před 3 minutkama
Hledáš lásku
hledáš něhu
hledáš jemnost,
možná odpoutání,
co víc tady mužeš
najít...
jenom řádky popsané
jenom slova nicotné
nenajdeš tu nic
ty laskavý
ty něžný
ty jemný
a možná i odpoutaný
Přečteno 369x
Tipy 6
Poslední tipující: BERYL.K, ziriant, Unyle Pěl, Mario de Janiero, Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)