Anotace: představte si starou zelenou lampu...Má takový ten klasický starobylý přehoz.S třásněmi..Díky němu skrz něj prosvítá jen málo světla...A její poblikávání vám povídá tuhle báseň..
Souhlasím, Tvé verše byly originální, zajímavé. Dávám tip. Líbilo se mi to.
08.02.2009 20:50:00 | Lilly Lightová
Hrozně se mi líbily ty rýmy, takové netipické a nevšední... Opravdu pěkné! :-)
30.01.2009 07:16:00 | Veronikass