Anotace: =D ta mě napadla včera..při jedný depce...ale tentokrát to odnesl chudák banán =) ps. Ještě jsem se fakt nezbláznila =D tak, pěkné čtení =)
no ne, ty umíš psát i takové roztomilé dětské ptákovinky? moc se mi líbí (=
27.02.2009 19:52:00 | Adelaine
Je taková hravá... Nedalo mi, abych si netípnul. Na depku bych ji určitě netipoval.
30.01.2009 19:45:00 | J.U. Ray
tak toto je báseň na vééľmi zaujimávú tému...vtipná, výstižná...Posielam TIP:-)
29.01.2009 20:16:00 | Mišiačik
nenech se zmást =) já mu ho dokreslila přímo doprostřed =OD taky přece musí čichat =)
29.01.2009 19:09:00 | Giginka