Anotace: původním názvem "Schizofrenie mých depresí"...spousta věcí asi nepůjde pochopit, ale jde hlavně o pocit...
Básnička mě zaujala kvůli názvu, protože to byl SUPR film a určitě vyšla z teorie řečené ve filmu, totiž že duše váží 21 gramů. Kdo neviděl a má rád psychologičtěji laděné snímky, moc doporučuju. A básnička se mi líbí, má nápad.
29.01.2009 18:11:00 | Jana M.
ta co po tehle nasleduje je mnohem lepsi, tadyta drhne, misty je viditelna snaha o rym...
29.01.2009 17:31:00 | saddova
Hmmmmm, skoro až filosofická otázka, taky by mě to zajímalo.....:)), ne, ta básnička je mírná stylizace, ve skutečnosti to není tak hrozný, ale někdy takový stavy mívám, ty ne?-že máš pocit, že seš totálně k ničemu...
29.01.2009 17:12:00 | DalfaSalfa