Vír ideálů
Buďte dál slepí
vy, se zdravýma očima,
vy, tetovaní na srdci
vy, bez myšlenek logiky
vy, ...
O nic nejde
jen další život
ztratil smysl,
díky vám.
Buďte dál slepí
vy, se zdravýma očima
vy, tetovaní na srdci
vy, co nemáte pocity
vy, ...
O nic přece nejde,
TAK BUĎTE SI DÁL KLIDNĚ SLEPÍ,
VY!!!!
/křičím,
křičím!!!/
Osamělý vojáku?
Rychlost
tvého dechu
ničí můj
kaštanově hnědý
sen
a ve vůni noci
je slyšet
příchod bouřky,
která smyje
všechnu
vaši nenávist
a nepochopení.
Tak
nebuďte
dál slepí ......
/Jsi tam, Bože?
Nenávidím tě!/
Přečteno 287x
Tipy 9
Poslední tipující: jedam, kikis, Holis, labuť, saddova, 6thSun
Komentáře (3)
Komentujících (3)