Versus
Kdo do mne se dívá
Prochází tajemstvím
Náhodným setkáním
Když spím...
Křídla se vytrácí
V náruči usínám
Smrti napospas
Bolest už není krutá
Útoky do slabin
Šílené nároky
Naděje umírá
Já v područí blázním
Nehledej
Konec je na dlani
Vezmi a pospíchej
Už čeká
Jsi vítán
Přečteno 339x
Tipy 17
Poslední tipující: Meriel, okapovaroura, Holis, Psavec, enigman, Romana Šamanka Ladyloba, WAYWARD, Mbonita, kikis, Bíša, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)