Možná
Možná jsi zapomněla dovřít okno,
Náš kocourek Mojžíš se protáhl skulinou,
Pak vyskočil do parku,
Jenže bydlíme v osmnáctém patře,
Tak mu nezbylo moc šancí.
Možná jsi zapomněla vypnout žehličku,
Když dosáhla potřebné zápalné teploty,
Vzňala se ta stará deka,
Od ní potom záclony, nábytek, koberce,
Takže z bytu zbyl ošklivý škvarek.
Možná jsi nedávala pozor na přechodu,
Vstoupila do jízdní dráhy spěchajícímu náklaďáku,
Mozek ti vytekl na dlažbu,
S ním všechny tvé krásné nápady,
Které už nikdy neuslyším.
Možná teď stojím u kiosku v metru,
Prázdné kelímky odhazuji do odpadkového koše,
Se vším co jsem miloval.
Vůbec si nelámu hlavu nad tím,
Co budu dělat dál.
Přečteno 288x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Quigleika, maena
Komentáře (1)
Komentujících (1)