Asi jó
Jiří Vaníček
Celý život se jen bál
říct NĚCO aby NĚKOHO
neurazil!
A ještě k tomu se styděl
Aby NĚKDO nemyslel, že se
tolik bojí!
A celý život pořád snil
Jak VŠEM ukáže, že vůbec
nemá strach!
A zůstal sám a starý
A VŠICHNI věděli, že umře
jako srab!
Komentáře (0)