West road
Anotace: ..silnice zapadajícího slunce
Třepotají se snítky jasu
Cinkají mi o kapotu
jako rozsypané skleněnky
co podléhají času
v záplavě potu
se rozpouštějí tajně
a tečou tak poddajně
po tvém štíhlém pasu…
/až pozbývám hlasu/
Míhají se kolem šmouhy
Den mizí za obzorem
Zlehka tě uchopí stín
A odnese v obláčcích touhy
Zpátky na prašnou zem
Skutálí skleněnky z těla
Lásko, otevřeme gin
/Taks´ to přece chtěla/
Přečteno 326x
Tipy 28
Poslední tipující: Oťas, Zpátky, Vlk v rouše, motáček, Lady Carmila, kikis, Markéta Hl., Holis, enigman, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)