Každý by chtěl žít
Anotace: No zase nějaké hrátky. Na to mě užije:-)
Každý by chtěl žít život plně.
Každý by chtěl žít jak v bavlně, bavlnce.
Každý by chtěl žít jako mrně.
Každý by chtěl žít, slastně vrnět.
Každý by chtěl žít třeba v Brně, například.
Já si jedu na jiné vlně.
Já bych chtěl porozumět srně.
Komentáře (0)