Blues-ová
Přes to že jsi v hrobě
stále cítím lásku k tobě.
Už nikde není tolik světel
jako když jsi někam vešel.
Na druhou stranu
překročil jsi bránu
kde jezdí bezstarostně vůz
v jiném světě hraješ blues.
V ten moment přestane mě bolet srdce
doufáme v to všichni přece
že tam vládne pohoda
opojná je nebeská svoboda.
Věřím,že potkáme se v příštím životě
nebo tam
nebude to optický klam
musím přejít tvůj skon
zadržet slz ron...
Přesto se mi strašně stýská
prázdná je tvá rodná víska-bez tebe
Ale co!Pojdme na to z vesela
přijdeme občas na hrobku
dát si cigáro,vodku....
At je červen nebo leden
Zub si vezme nástroj jeden
na klarinet zabřinče
Petit fleur nebo na pobřeží cizince
Jančařík na dušičky z daleka
mě s Barčou vyleká
Určitě jsi se tomu smál
Just a gigolo hned dal
Takže milý tatínku
dej mým dětem do vínku
hodně zdraví,štěstí
a drž nám tady pěsti.
Přečteno 354x
Tipy 18
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kozoroh 1, BArBArKO, lucajda89, hanele m., Holis, Kapka, Quigleika, Bean, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)