(ne)alkoholická
Tak tedˇjsem zde!
atˇse ti to líbí nebo ne!
Srát tě už budu asi,
na věčné časy!
Tož si pořidˇobranu,
bo tě časem dostanu :)
Ono račí klepeto,
zasekne-a je to!
Ani nevíš,mám tě v hrsti,
atˇje ti to proti srsti-
mám tě ráda,jako nejlepšího kamaráda!!!
Vím že jdeme do pekla za ten chlast,
ale když je to kua slast!
:-)))
Přečteno 467x
Tipy 22
Poslední tipující: PIPSQUEAK, jedam, BArBArKO, Lilly Lightová, lucajda89, Holis, kikis, Haniik, Zasr. romantik, Quigleika, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)