Štěstí.
Anotace: Moudrost,štěstí a lásku hledej jen ve svém vlastním nitru, nenajdeš-li je tam,nenajdeš je víc nikde jinde na světě.
Sbírka:
Na křídlech andělské touhy.
Štěstí?Co je štěstí?
...ošemetná otázka.
Hlava z toho trochu třěští,
kdeže na něj poukázka.
Nebude to hora zlata,
ani čeleď hmyzí,
která kol tvé hlavy chvátá
a pak navždy zmizí.
Hlavu proto smutně nevěs,
když odvětím suše:
"Štěstí není spousta peněz,
je to jen stav duše."
Naději já proto vidím
v každém příštím jitru,
přestože se trochu stydím,
hledám ho v svém nitru.
Přečteno 841x
Tipy 7
Poslední tipující: ota.pé, kuskus pruhovaná, Jaromila, Kapka, Lilly Lightová, Jana M., danav
Komentáře (2)
Komentujících (2)