Šílená duše
Anotace: pocity blázna...
Skrývám svou tvář
nedoufám v budoucnost lepší.
Zastírám pláč
poslouchám, co skrytý hlas věští.
Je to má tvář?
Změněná k nepoznání..
Co radí mi hlas?
Jen další zaříkání.
Řítím se, sklouzávám, padám,
možná že smetu i Vás k zatracení.
Když halím své tělo
do vrstev vetchého oblečení,
ono křičet a spílat by chtělo
vím, nikdo soudný ho neuslyší.
Jako duše má, zmítána šílenstvím
ve tmě mi do uší tepe a křičí!
Pryč s tím obludným tajemstvím
co drásá a ničí!
Přečteno 407x
Tipy 20
Poslední tipující: Bucharovic, padající do neznáma, René Vulkán, Kars, labuť, kikis, Verena, 5thelement, s.e.n, Holis, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)