Ráno v autobusu
Anotace: ...obličeje píšou příběhy.
-
dnes ráno v busu na čtverce
koukám na ospalého šátkovce
vedle něj blonďák se zalepeným malíčkem,
že by pracovní úraz s hřebíčkem?
po mé pravici sedí Japonka,
sorry, možná i Wietnamka nebo Číňanka
walkmana v uších na plný pecky
je slyštet tuc tuc tuc, ruší to všecky
na levo přes uličku dvě perličky krásné
mlaďounké, vážné až odvážné
ta blond, v lednu při mínus pěti
v otevřených červených lodičkách
brunetka jak panenka z perleti
piercing na rtu a růž na líčkách
a katolík volá: nemravná mládeži!
a lidumil na něj: pojď na pivo a nech je žít
-
Přečteno 382x
Tipy 5
Poslední tipující: Lilly Lightová, Bíša, Triffid Kolbe, enigman, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)