Vlaková
Anotace: ... někdy pro stromy nevidíme les ...
-
naplánovala jsem si spoj,
který mě zaveze až tam,
stůj co stůj,
ale ještě nevím kam …
no, už tu čekám dost dlouho
na prvním nástupišti, kolej č. 1
já, že hořím touhou?
po takové době už se mi to nezdá …
můj vlak má asi spoždění
nebo čekám na špatné koleji?
na jízdence stojí
cílová stanice: Štěstí
taky je zde dodatek
Největší štěstí tkví k cestě ke štěstí.
Nevěř na zázraky, spolehni se na ně.
hm, tak to musím zpět na začátek,
jak se vlastně tohle nádraží jmenuje?
Štěstí!!!
-
Přečteno 391x
Tipy 12
Poslední tipující: Vlk v rouše, Isobel, Judita, zvířenka, Triffid Kolbe, Lilly Lightová, enigman, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)