Anotace: vše už jsem o sobě napsal a je lepši o sobě nemluvit je lepší po sobě číst.
Opět - nedivím se tomu, že to nikdo nehodnotí. Dej to do veršů a zkus tomu dát trochu šmrnc, trochu metafor, přirovnání. Ne, tohle je jen jakýsi popis a slátani. A omlouvám se za to hodnocení, ale bohužel je to tak.
19.06.2010 08:02:00 | CRASH