Kdo jiný má psát o životě, než ten co překonal svou hranici?…
Kdo jiný to bude číst, než ten co jim rozumí?...
30.01.2009 20:52:00 | kouzelníček
...nejlepší je zpěvohra o dvou dějstvích,bez hudby a slov...o pauze je čas na kafe v bufetu a tam se dozvíš věcí...
30.01.2009 17:29:00 | WAYWARD