O smrti krásného býčka(krásná báseň)
Anotace: sprostá básnička, ale zato se pěkně rýmuje!!!
Kráva křičí: Bů, bů, bů,
zahrajme si na babu!
Už se honí celé stádo,
býk si honí: To je žrádlo!
Býk se pěkně nažhavil,
penis se mu postavil.
A už šuká jednu z krav,
jiným mává na pozdrav.
Nechcete se šukat taky?
Bučí býk na všechny kravky.
Budem šukat! To je hit!
Můžeme i vyhonit!
Býček šuká celý den,
pro něj je to jako sen.
Ale bohožel není mlád,
a tak penis rychle zvad.
Krávy chtějí šukat furt,
bejček už je starej kšunt.
Pochcal se a běžel pryč,
najednot zakop o tyč.
A tak skončil žiot býčka,
furt ho šuští tlustá pička.
Po smrti mu nedá klid,
pojďte krávu zastavit!
Naše báseň také končí,
Týnuška se s vámi lučí,
Víva také, to se ví,
další báseň připraví!
Autor:Týna, záložní poradce:Víva
Komentáře (2)
Komentujících (1)