Ještě je naděje
Konec očekávání.
Polámaná křídla.
Přes jemné žilky
krev netryská,
smutek srdce
zasáhne.
Ještě je naděje
zvlétnout.
Stále doufám,
tiše se modlím,
že osud zasáhne.
Není to už očekávání,
ale pokorná prosba
za nová křídla
a podařený start.
Přečteno 274x
Tipy 15
Poslední tipující: Bíša, Holis, NikitaNikaT., Psavec, jedam, Paulín, Tacca, Churry, Lilly Lightová, Kapka, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)