Davidovi
Anotace: k narozeninám 29.1.2009.
Jen se raduj, jen se směj,
dnes ti přejem všechno nej...
Přejeme ti (hodně dětí) ŠTĚSTÍ.
Další přání - (krásnou holku) - úspěšné tvé studování.
Hlavně (ať se ti dnes super slaví) pevné zdraví.
Ať se splní (lásky snění) každé tvoje přání smělé,
starost ( pošli do prkýnka) obloukem se vyhne
radost zachyť, když se mihne.
Přejeme ti, (krátce - ať jde všechno hladce)
hochu náš, ať se stále dobře máš!
Ať se děje, co se děje
sluníčko ať tebe hřeje.
Přečteno 360x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., bejbyyyy, Tacca, jedam, střelkyně1, Kyška, Quigleika, Bean, Modrý Adept, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)