Sousede,...příteli.
V životě přijmu rád
co život nadělí,
zvlášť krásné přátelství,
sousede,...příteli.
Čisté je přátelství
jak horský pramen,
vždyť dávno známe se
od školních škamen.
Společně došli jsme
téměř až k promoci,
vždycky jsem toužíval
příteli pomoci.
Třeba jsi inženýr,
třeba i podomek,
rád bych si postavil
s tebou i dvoudomek.
Maličké přátelství
taktéž nás pojí,
že tvoje manželka
dítě mé kojí.
Přečteno 445x
Tipy 8
Poslední tipující: ota.pé, labuť, Jaromila, Kapka, Markéta G., Kyška, WAYWARD
Komentáře (6)
Komentujících (5)