Už kráčím
Sjet bílou lajnu
od krajnice
roztavenou na dně lžíce
bagrů
restartovat jedním
stiskem
smrt je také možným ziskem
v jádru
jak Shangri-la vprostřed
města
jako možnost jedna ze sta
s klady
na dluh kyslíkový
dýchám
pět balíčků karet míchám
dohromady
pět maličkých stupnic
dílků
pro mrazení na zátylku
zima
a pak opar z dýmu
na skle
na kapičce krve zaschlé
dřímá
opuštěný na vrcholu
hory
studený pot svými póry
tlačím
usazený na lavici
trestu
z vrcholu mě čeká už jen sestup
tak kráčím.
Přečteno 346x
Tipy 7
Poslední tipující: zenge, Iva Borecká, Kapka, Troubelín, Churry
Komentáře (1)
Komentujících (1)