Johanka z Arku
Anotace: Všichni ji znáte, Panna Orleánská!!!
S andělskou tváří
křehká a citlivá,
s poselstvím od Boha,
venkovská dívka.
Nezkažená,vyvolená,
pokorná a čistá.
Něžný její hlas
ke mně promlouvá...
Se srdcem velikým,
se srdcem na dlani,
Bohem milovaná,
Bohem vyvolená,
Panna Orleánská!
Nastal čas, kdy zazněl Hlas
a Panna Jana
se jím stala.
Byla dítě,
ale Bůh Veliký si volí malé,
aby porazil velké!
Ani plameny hladové
nespálily tvé srdce
a z vrcholu hranice
jsi vystoupila do Nebe.
Lidé pravdu neznají,
lidé se pravdy bojí,
když jsi stála před nimi
-upřímná-
báli se tvé veliké víry!
Dala jsi jim svobodu,
lidu Francouskému.
Tvůj úsměv dal naději
těm, co ji ztratily.
Čistá dívka,
v čele svaté armády!
Přečteno 427x
Tipy 5
Poslední tipující: Rotorx, Martin Němeček, Squat_the_world, Tygropes
Komentáře (0)