Hráč
Nábřeží prázdné jak nádraží po odjezdu ranních vlaků,
jen jeden pejskař a na vodě pár ptáků.
Nic, jinak nic, smrad z popelnic valící se do ulic.
Flašku odhodil, už byla prázdná, odešla i známá,
už neměl floka ani, za co by ji pozval na snídani.
Měl krásný život a žil si jako grant,
než objevil hrací automat.
Byl to jeho konec,byl to ve tmě zvonec.
Milenka a chudý brach,
půjčoval mu peníze a čekal na obrat.
A když neměl kde už brát,
o vlastní život začal hrát.
Poslední světýlka zablikala,
zavřely se dveře kasina.
Nábřeží je nyní zcela pusté,
jen řeka se divně zčeřila.
Přečteno 339x
Tipy 14
Poslední tipující: Bíša, zzlatý, Tacca, 6thSun, Agniezka, Lissa, Kapka, Danah, nejsembásník, WAYWARD, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)