to dělá snad každá dívka, miluje toho, koho nemůže mít....líbí se mi jedno pořekadlo či co...
Milujeme ty, kteří náš odmítají, a odmítáme ty, kteří nás milují.
12.10.2009 22:16:00 | PPetrushka
clovek by mel asi myslet na vyjimky. nekdy. je to zakon schvalnosti. obcas prapadam temuz pocitu.
15.04.2009 21:35:00 | Dota Slunská
Nádherná diskuze. Jestli to máte také tak, pak touha roste přímo úměrně nemožnosti dosáhnout touženého.
01.02.2009 16:23:00 | MalaIzis
taky by mě to zajímalo, taky bych byl o pár nocí "mimo tělo" lehčí + o desítky básní
01.02.2009 01:05:00 | blue
těžko říct :/ ale pokud bych měla být upřímná, tak já též vždy milovala to, co sem nemohla mít...
31.01.2009 22:50:00 | Andělskými perutěmi chráněna