Němota
V němotě procházím po známé cestě,
hledám tam dvě sluvka,
MILUJI TĚ jiste.
Hledám tam odpověď,
na spousty otázek,
v hlavě mi probíhá.
,,Proč ten samí provázek?''
Navázat nový,
není tak těžké.
Proč já to nezvládám,
vždyť je to lehké...
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, kikis, bejbyyyy, Lilly Lightová
Komentáře (2)
Komentujících (2)