Pravda a lež... a není to jedno?
Třeba záleží jen na úhlu pohledu...
Mnoho lidiček už podívání spletlo...
Jen intuice může říct "poznat dovedu"...
10.11.2005 21:28:00 | Cecilka
Stále totéž je to - kdo a z koho
od úsvitu lidstva po dnešek
pravda je jen jedna
za to lží je mnoho
možná víc než tašek na střeše
Je to stále totéž a boj neustává
divnou přesilovku v duši hrajeme
která strana lže a která je ta pravá,
řekni, co je zjevné a co tajemné...
03.10.2005 20:41:00 | Branwen1