Zpívání
Anotace: http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/stromajerova-kristyna/most-67919
Jedna malá holčička
byla jako kytička,
když jen sotva žvatlala
písničky si broukala,
pak zpívala vesele
sotva vstala z postele.
Teď už naše Kristýnka
není vůbec malinká,
je to dívka jako květ
zpívání je její svět.
Nejen já teď radost mám
písničku vám přidávám.
Přečteno 364x
Tipy 16
Poslední tipující: snupicek, Vision of me, Holis, střelkyně1, raďo, NikitaNikaT., enigman, Mbonita, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)