Cesta do říše mrtvých
Oddělen s realitou
na sklonku věků
na míru rakev šitou
a slzy z breku
čekáním na Godota
chvíle si krátím
na cestě bez života
divně se klátím
dvě mince pro Chárona
tam a pak zpátky
až skončí diaspora
zadními vrátky
permici do Podsvětí
co nesmím ztratit
propustku ze zajetí
když se chci vrátit
no a pak bohabojně
pro jekot duší
jak van Gogh dobrovolně
řežu si uši
strach nemá velké oči
jen velké nože
se smíchem klidně močí
krev na mé lože
na cestu zpět už asi
nezbudou síly
pro štěstí spadlé řasy
mi upálili.
Přečteno 312x
Tipy 9
Poslední tipující: 5thelement, Emira, Lilly Lightová, Iva Borecká, kikis, Danah, Markéta Hl., Jarin Kalin
Komentáře (2)
Komentujících (2)