..byt fotkou v tvojom ráme..
Anotace: aj za malé štastie sa platí velkými danmi..
..vždy som chcela mat lásku ako je nebo jasné
..nebyt len ránom do ktorého hladíš tak prázdne
..vždy som chcela byt aspon hrstkou štastia v tvojej
..nežnej dlani
..byt tvojim siedmim divom,byt tvojím poznávaním
..chcela som byt len fotkou v tvojom ráme,čo na tvojom
..stole bude stále stát
..ja viem..obom nám je známe..
..tak možeš sa mi aspon tíško v sne na lásku zdát?
..je toho snád vela čo od teba som chcela?
..ak áno,odpust..
..že to bude tak som nevedela..
Přečteno 287x
Tipy 11
Poslední tipující: Netty de Touvenell, Bíša, fab four, enigman, Kyška, labuť, WAYWARD, Mbonita, Jarin Kalin
Komentáře (4)
Komentujících (3)