Stín
Každý den sleduju tvé kráčející nohy přede mnou,
neustále šlapou po mém stínu.
Každý den vidím ten samý obraz.
Ikdyž se mi začínáš vzdalovat, stále kráčíš v mém stínu,
protože on se pořád prodlužuje.
Kráčíme totiž pryč od slunce..
Přečteno 300x
Tipy 2
Poslední tipující: melancholik, kikis
Komentáře (1)
Komentujících (1)