restaurační...
objednávka
jednoho Řeka
kdesi na periferii
v restauraci U Turka...
dal bych si
polévku s noky
tamtoho ptáka
co zrovna ochutnává ta Dáma
/jo to je páv díky/
pak biftek z rosomáka
s oblohou
tiramisu
a vídeňskou…
po chvíli...
tady to máte…
tedy to asi bude omyl pane...
vy jste mi přinesl
polévku s brouky
místo páva kachnu
tataráka s polevou
a sýra mísu míšeňskou...
no však víte
to se dobře nenajíte
když jeden neposlouchá
a druhý šeptá…
Přečteno 327x
Tipy 28
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Bíša, losscar, Holis, okapovaroura, NikitaNikaT., Triffid Kolbe, labuť, Noc17, Zasr. romantik, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)