Určitě se jednou objeví..jen to možná nebude princ všech princů, ani král..ale bude Tvůj...
11.02.2009 19:13:00 | Netty de Touvenell
to vieš ak jedna cesta vedie do prava a jedna do lava,takto nikdy dvaja ludia nepojdu jednou,spoločnu cestou života..každý pojde tou svojou..poznáme ten príbeh,však?
09.02.2009 18:38:00 | bejbyyyy
Mám smutek v srdci, když musím napsat svá poslední slova. . Poslední proto, že se cesty dvou osob rozdělily. Každá jde už svou cestou ke svému cíli, k novému pomyslnému štěstí, novým zážitkům, vyhrám a prohrám, prostě novému osudu. Zůstávájí společné zážitky, ale i nesplněné sny a touhy. Je to kousek společného života , našich barevných snů.Proto bych chtěl popřát všem jen jednu cestu a to společnou.Když totiž dojdete na rozcestí osudu zamilovanosti, vždycky jednoho to pak bolí víc.Vše časem přejde. Moře, skály, obloha a slunce zůstanou a budou svědky dalších lásek a rozchodů. Ale to je život.
04.02.2009 08:15:00 | hribecekdedecek